Leadership Coaching

  • Je wilt groeien als leidinggevende om meer duurzame resultaten neer te zetten met je team.
  • Ik heb een eigen visie, een soort droom voor de toekomst. De mensen rondom mij lijken alleen maar met zichzelf bezig te zijn en ik kan het niet alleen.
  • Het aansturen van mensen kost me veel energie. Als ik er even niet ben, valt het resultaat ook terug. Ik kan toch niet iedereen bij de hand houden?
  • Ik bereik resultaat met een team van mensen maar het kan beter…
  • Ik werk met passie en verwacht hetzelfde van de mensen rond mij. Zij geven aan dat ik teveel druk leg maar een beetje ‘vuur’ is toch niet teveel gevraagd?
  • Werken met mensen één voor één lukt wel, maar onderling loopt het mis. Ik lijk wel een kleuterleider af en toe…

Leiderschap heeft heel veel aspecten.  Er zijn evenveel theorieën en modellen op de markt die je vertellen wat “een goede leider” doet. Maar weet je? Die perfecte leider bestaat niet. En als die al bestaat, is er geen garantie dat die succesvol is in jouw omgeving, in jouw expertise en met jouw medewerkers of collega’s. Het gaat dan ook niet over ‘goed’ of ‘perfect’ maar over ‘beter dan gisteren’.

Ik kan jou begeleiden om jouw leiderschap te versterken, het leiderschap dat past bij jou en dat werkt in jouw omgeving. Ik toon je wat nodig is en met welke groepsdynamieken je best rekening houdt om succesvol te zijn. Ik vertel je wat nodig is, jij bepaalt of je er iets mee doet en hóe je het doet.

Contacteer me voor een kennismakend gesprek en vertel me waar jij het moeilijk mee hebt als leider.