In-company training

 • je merkt een aantal terugkerende topics. Je wil je organisatie duurzaam ondersteunen door training te voorzien aan leidinggevenden, medewerkers of interne coaches. Veel voorkomende topics zijn:
  • Burn-out/bore-out
  • Hoogsensitiviteit
  • Stress management
  • Time-management
  • Veerkracht in verandering
 • Je wil een aantal nieuwe of recent aangestelde leidinggevenden ondersteunen in hun nieuwe rol via opleiding.
 • Je hebt leidinggevenden waar je in gelooft maar je merkt dat ze regelmatig frustraties hebben rond bepaalde aspecten van het leidinggeven. Je wil problemen voorkomen en je vraagt je af of een opleiding hen kan helpen.

Vanuit mijn ervaring in het bedrijfsleven weet ik welke trainingen een blijvende impact hadden en welke geklasseerd werden onder ‘heel interessant maar in onze context toch net niet toepasbaar’.

Ik bied trainingen aan in samenwerking met Centrum Open Mind. Onze content biedt een kader dat eenvoudig begrijpbaar is en toch heel diep gaat. Wij definiëren eenvoudige taal als taal die het lichaam begrijpt en niet alleen ons hoofd. Want het is het lichaam die van gedrag verandert, het hoofd verzint vooral veel excuses. Daarom geven we deelnemers aan een training naast mentale inzichten ook graag ervaringen mee die de integratie van de kennis versterken.

Onze trainingen volgen niet 1 methodiek of school maar zijn gebaseerd op het beste uit alle strekkingen. Ze zijn verschillend van andere programma’s en toch zullen ze geen enkel model of kwalitatieve trainingsinspanning uit het verleden tegenspreken. Meer nog, ze zullen inzichten uit het verleden opnieuw activeren en het effect versterken. Onze trainingen bieden niet enkel puzzelstukken maar een kader waarbinnen bestaande puzzelstukken een plek krijgen.

Trainingsprogramma’s worden altijd op maat gecreëerd, op basis van de vraag. Mijn kennis en ervaring is breed genoeg om de juiste modules aan te bieden, rekening houdend met de uitdagingen waarvoor jouw organisatie ondersteuning zoekt, de beschikbare tijd en het budget.

Contacteer me met een beschrijving van je vraag en dan bespreek ik graag met jou een voorstel tot programma en een offerte.